PAROHIA ROMANO - CATOLICĂ ADORMIREA MACII DOMNULUI BUCURESTI

ACTUALITATEVigilia pascală


Cristos înviat să fie forța noastră!

citeste mai mult

vezi album fotoLiturghia Cinei Domnului


În Joia Sfântă, la ora 18.00, în biserica noastră parohială a fost celebrată Liturghia Cinei Domnului. În cadrul celebrării liturgice a avut loc ritul spălării picioarelor a 12 bărbați aleşi dintre membrii comunităţii; ritul aminteşte gestul făcut de Isus însuşi şi semnifică slujirea şi caritatea lui Cristos, care a venit „nu pentru a fi slujit, ci pentru a sluji”. (Mt 20,28). Sfânta Liturghie a fost urmată, până la miezul nopții, de adorație euharistică. Fotografii realizate de Bogdan Moisa

citeste mai mult

vezi album foto
Parohia este a dumneavoastră! Aveţi ocazia să o faceţi să arate aşa cum vă doriţi!


Parohia este o comunitate de credincioși; este pentru toţi şi formată din toţi. Fiecare este membru, fiecare este piatră vie a acestui „templu”.

Aşa cum o casă este oglinda proprietarului, tot la fel parohia este oglinda celor care o alcătuiesc. Dacă vreţi ca parohia dumneavoastră să fie una cu care să vă puteţi mândri, trebuie să contribuiţi la întreţinerea, la înfrumuseţarea ei! Puteţi să vă susțineți în mod concret parohia direcționând cei 2% pe care statul oricum vi-i reține lunar din salariu.

Prevederea 2% e un mecanism de transparenţă fiscală ce permite oricărui cetăţean din România, contribuabil persoană fizică, să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit achitat la stat în anul precedent, către o organizaţie neguvernamentală. Puteţi face ca aceşti 2% să fie folosiţi pentru binele comunităţii noastre, pentru a sprijini întreținerea bisericii și diferitele alte activităţi ale parohiei.

Acest lucru se poate face completând Formularul 230, care poate fi descărcat de pe site-ul parohiei sau poate fi procurat de la biserică. Datele parohiei sunt deja completate. Dumneavoastră trebuie să completaţi cu majuscule Secţiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI , apoi, în josul paginii, să vă semnaţi și să puneţi data.

Formularul 230 se completează în 2 exemplare și poate fi depus personal la Administraţia Finanţelor Publice de care aparține contribuabilul sau poate fi adus la Biroul parohial. În acest caz, trebuie completată și SECTIUNEA IV cu DATELE DE IDENTIFICARE A ÎMPUTERNICITULUI:

PAROHIA ROMANO-CATOLICA ADORMIREA MAICII DOMNULUI, CIF 11706487, STR DRUMUL TABEREI, NR 38A, SECT 6, BUCURESTI

Termenul limită de depunere a formularelor este 25 mai.

Formularul 230 poate fi descărcat de aici !VIDEO


Christus natus est 2017
ALBUM FOTO


Solemnitatea Nașterii Domnului


vezi album foto


copyright©PAROHIA ROMANO-CATOLICĂ ADORMIREA MAICII DOMNULUI,București